Internetes hirdetésre jelentkezett

2018. 12. 18., k - 08:40
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Többrendbeli csalás miatt fejezték be az eljárást a rétsági nyomozók a 43 éves veszprémi férfival szemben. 

A Rétsági Rendőrkapitányság háromrendbeli csalás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást B. J. Bálint 43 éves veszprémi lakos ellen. 

A nyomozás adatai alapján a férfi 2018. január 19. és március 31. között három internetes hirdetésre jelentkezett, miszerint a hirdetésben keresett televíziókészülék, valamint gépjárműalkatrészek rendelkezésére állnak. A sértettek a gyanúsítottal történő telefonos egyeztetést követően átutalták a megadott bankszámlaszámra a vételárat, azonban a televíziókészüléket, valamint a gépjárműalkatrészeket nem kapták meg.  A 43 éves férfi a sértetteket tévedésbe ejtette, mivel az ígért tárgyakkal nem rendelkezett, továbbá a vásárlást követően azok vételárát sem fizette vissza. 

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.