Internetes hirdetésre jelentkezett

2018. 12. 18., k - 08:40
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Többrendbeli csalás miatt fejezték be az eljárást a rétsági nyomozók a 43 éves veszprémi férfival szemben. 

A Rétsági Rendőrkapitányság háromrendbeli csalás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást B. J. Bálint 43 éves veszprémi lakos ellen. 

A nyomozás adatai alapján a férfi 2018. január 19. és március 31. között három internetes hirdetésre jelentkezett, miszerint a hirdetésben keresett televíziókészülék, valamint gépjárműalkatrészek rendelkezésére állnak. A sértettek a gyanúsítottal történő telefonos egyeztetést követően átutalták a megadott bankszámlaszámra a vételárat, azonban a televíziókészüléket, valamint a gépjárműalkatrészeket nem kapták meg.  A 43 éves férfi a sértetteket tévedésbe ejtette, mivel az ígért tárgyakkal nem rendelkezett, továbbá a vásárlást követően azok vételárát sem fizette vissza. 

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a körúton

Egy kapualjban fekvő férfitől vették el a pénzét és a mobiltelefonját Budapesten.

 

Csak egy magánvélemény

Minden szakmaiságot nélkülöznek a nepszava.hu oldalon 2019. június 17-én „Nem létező migránsinvázióra Potemkin-védelem a válasz a határszélen” című cikk állításai.

 

Baleset a 81-es számú főúton

Sárkeresztes térségében két gépjármű ütközött össze, ezért félpályás forgalomkorlátozás van érvényben.

 

Öt perc alatt elfogták

Az őrizet ideje alatt bíróság elé állhat a kifosztással gyanúsított tiszakécskei férfi.