Internetes hirdetésre jelentkezett

2018. 12. 18., k - 08:40
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Többrendbeli csalás miatt fejezték be az eljárást a rétsági nyomozók a 43 éves veszprémi férfival szemben. 

A Rétsági Rendőrkapitányság háromrendbeli csalás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást B. J. Bálint 43 éves veszprémi lakos ellen. 

A nyomozás adatai alapján a férfi 2018. január 19. és március 31. között három internetes hirdetésre jelentkezett, miszerint a hirdetésben keresett televíziókészülék, valamint gépjárműalkatrészek rendelkezésére állnak. A sértettek a gyanúsítottal történő telefonos egyeztetést követően átutalták a megadott bankszámlaszámra a vételárat, azonban a televíziókészüléket, valamint a gépjárműalkatrészeket nem kapták meg.  A 43 éves férfi a sértetteket tévedésbe ejtette, mivel az ígért tárgyakkal nem rendelkezett, továbbá a vásárlást követően azok vételárát sem fizette vissza. 

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.