Ismerőse ruháit lopta el

2020. 01. 12., v - 08:05
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A tamási rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 39 éves ozorai férfival szemben indítottak lopás vétség elkövetése miatt.

Egy ozorai nő tett feljelentést 2019 nyarán a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, aki ingatlanába betört, ahonnan számos női ruhadarabot lopott el. Az eset kapcsán a Tamási Rendőrkapitányságon büntetőeljárást indítottak. Az ügyben a nyomozók látókörébe került egy 39 éves helyi férfi, a nő volt szomszédja. Kiderült, hogy az elkövető több alkalommal is járt a lakásban, egyszer még a telefonját is az asszony otthonában felejtette. A rendőrök a férfi házában tartott kutatás során – a padláson – megtalálták a nő ruháit, melyet visszaadtak a sértettnek. A tolvajt gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, aki a cselekményt tagadta, arra azonban nem tudott magyarázatot adni, hogy kerültek az ellopott ruhák az ő padlására.

A Tamási Rendőrkapitányságon a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hét határsértőt fogtak el a rendőrök Battonya közelében

A hét külföldi közül ketten szomáliai, öten pedig iraki állampolgárnak mondták magukat. Személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért a rendőrök előállítják őket.