Italozóból lopta el a telefont

2018. 06. 10., v - 08:05
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelést javasol a rendőrség a dombóvári férfi ellen.

A Dombóvári Rendőrkapitányság eljárást folytatott lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy dombóvári lakos ellen.

A 48 éves férfi a nyomozás adatai szerint 2018. május 6-án délelőtt egy dombóvári vendéglátóhelyről ellopott egy asztalon hagyott telefont. Az elkövető a bűncselekménnyel mintegy 50 000 forint kárt okozott.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőt, a 48 éves helyi férfit. Az elkövető az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A Dombóvári Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztályának munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek a napokban átadták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.