Járőrszem

2018. 10. 11., cs - 10:48
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A sértett személyleírása + a térfigyelők felvétele + szemfüles járőr = elfogott gyanúsított.

Kecskeméten, a Béke fasoron 2018. október 7-én 15 óra körül egy ismeretlen kerékpáros egy 84 éves férfi kezéből kivette táskáját, és azzal együtt elment a helyszínről. A táskában személyes iratok és készpénz volt. A személyleírás alapján a rendőrök a térfigyelő-kamerák felvételeit megtekintették, melyek közül az egyik rögzített egy, a személyleírásnak megfelelő kerékpáros férfit, akinek személyazonosságát ekkor még nem sikerült megállapítani. A felvételeket a nyomozókon kívül a közterületi állomány is megnézte.

Az egyik járőr másnap reggel 9 óra 40 perckor Kecskeméten, az Erzsébetvárosban meglátta a felvételeken látható, kerékpárral közlekedő férfit, akit járőrtársával intézkedés alá vont. Ezt követően B. Tamást bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a Kecskeméti Rendőrkapitányságra.

A nyomozók kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták a 27 éves kecskeméti férfit, akit ezt követően őrizetbe vettek, valamint előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vagonban megbújva

Egy afgán férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba Kelebiánál.

 

Nem jutott messzire

Rézkábelt lopott egy komáromi telephelyről egy 34 éves férfi, de a járőrök nem sokkal később elfogták.

 

Asztaltársaságára támadt

Szóváltást követően többször megütött három nőt egy férfi Szegeden. Garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.

 

Italoztak, majd leszúrta

Emberölés kísérletével gyanúsítják azt a férfit, aki Székelyszabaron egy késsel szúrta meg vitapartnerét.