Járőrszem

2018. 10. 11., cs - 10:48
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A sértett személyleírása + a térfigyelők felvétele + szemfüles járőr = elfogott gyanúsított.

Kecskeméten, a Béke fasoron 2018. október 7-én 15 óra körül egy ismeretlen kerékpáros egy 84 éves férfi kezéből kivette táskáját, és azzal együtt elment a helyszínről. A táskában személyes iratok és készpénz volt. A személyleírás alapján a rendőrök a térfigyelő-kamerák felvételeit megtekintették, melyek közül az egyik rögzített egy, a személyleírásnak megfelelő kerékpáros férfit, akinek személyazonosságát ekkor még nem sikerült megállapítani. A felvételeket a nyomozókon kívül a közterületi állomány is megnézte.

Az egyik járőr másnap reggel 9 óra 40 perckor Kecskeméten, az Erzsébetvárosban meglátta a felvételeken látható, kerékpárral közlekedő férfit, akit járőrtársával intézkedés alá vont. Ezt követően B. Tamást bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a Kecskeméti Rendőrkapitányságra.

A nyomozók kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták a 27 éves kecskeméti férfit, akit ezt követően őrizetbe vettek, valamint előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Időben érkeztek

Nem észlelte a tüzet az a három jászalsószentgyörgyi gyermek, akiket rendőrök hoztak ki abból a házból, amelynek alsóépülete lángolt.