Kábítószer a cipőben, hangfalban

2019. 09. 19., cs - 09:50
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A két salgótarjáni férfit őrizetbe vették a rendőrök.

A Salgótarjáni rendőrkapitányság járőrei 2019. szeptember 18-án 20 óra 45 perckor a megyeszékhely belterületén ellenőrizték a személygépkocsival közlekedő 37 éves Sz. Róbertet és a 36 éves O. Andrást.

A rendőrök a 36 éves férfi ruházatának átvizsgálása során – a cipőjében – bruttó 8,9 gramm, míg a gépjármű átvizsgálása során – egy hangfalban elrejtve – 107,5 gramm súlyú kábítószergyanús, fehér színű kristályos anyagot találtak meg és foglaltak le. A kristályos anyagon elvégzett kábítószergyorsteszt pozitív jelzést adott. A hatóság tagjai a két férfit elfogták, és a rendőrkapitányság épületébe előállították. A nyomozók Sz. Róbertet kábítószer birtoklása bűntett, míg O. Andrást kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenegy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Csomagtartóban bújtak el

A soproni rendőrök négy illegális migránsra bukkantak egy Ausztria felé tartó személygépkocsiban.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.