Kábítószer a kocsiban

2019. 11. 09., szo - 09:15
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A salgótarjáni rendőrök elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki egy bárnai férfit.

A járőrök 2019. november 8-án 1 óra 45 perckor Salgótarján belterületén ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. A rendőrök a gépjármű utasterében több pakettbe csomagolt, bruttó 28,6 gramm súlyú kábítószergyanús növényi törmeléket, és fehér porral szennyezett dobozt találtak meg és foglaltak le. A lefoglalt anyagokon elvégzett előzetes gyorsteszt ketamin és kannabisz kábítószer jelenlétét mutatta ki.

A rendőrök a gépkocsit vezető 28 éves bárnai férfit elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, és kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.