Kábítószer birtoklása Rétságon

2020. 01. 23., cs - 10:17
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 49 éves férfit állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök.

A Rétsági Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást K. Bálint 49 éves rétsági lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a rendőrök 2020. január 22-én a város belterületén ellenőriztek egy férfit, aki zavartan viselkedett, ezért a járőrök mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra. Az egyenruhások gyanúját igazolta a kábítószergyorsteszt, amely amfetamin és cannabis hatóanyagra pozitív jelzést mutatott. K. Bálint ruházatának átvizsgálása és ideiglenes tartózkodási helyén megtartott kutatás során a rendőrök simítózáras tasakokban kábítószergyanús fehér színű port, lila színű tablettákat, növényi törmeléket, továbbá fecskendőket, műanyag szipkát, digitális mérleget találtak és foglaltak le.

A nyomozók a rendőrkapitányságra előállított férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hét határsértőt fogtak el a rendőrök Battonya közelében

A hét külföldi közül ketten szomáliai, öten pedig iraki állampolgárnak mondták magukat. Személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért a rendőrök előállítják őket.