Kábítószergyanús anyag a körözött autóban

2019. 05. 21., k - 09:33
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A mosonmagyaróvári és a csornai rendőrök kábítószer birtoklása vétség miatt fogtak el három férfit.

A járőrök Mosonmagyaróváron, a Gabonarakparton ellenőrizték egy személygépkocsi vezetőjét 2019. május 20-án 21 óra 12 perckor. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy a járművet a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság körözi, ugyanis azt a sofőr 2019. május 8-án egy napra bérelte ki, majd a bérleti idő lejárta után nem vitte vissza tulajdonosának. Az autó átvizsgálásakor a rendőrök az első ülésen elhelyezett kabát zsebében - egy műanyag tasakba csomagolva - kábítószergyanús növényi származékra bukkantak. A 23 éves gépjárművezetőt a helyszínen elfogták, majd a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott. Sz. Bence Gábort a nyomozók jármű önkényes elvétele bűntett és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök Csornán, a Soproni úton igazoltatták egy autó utasait 2019. május 21-én 1 óra 20 perckor, amelynek során átvizsgálták ruházatukat, valamint a járművet is. A járőrök a személygépkocsi könyöklőjének rekeszében - egy dobozban - alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagra bukkantak. A gépjármű 24 és 36 éves utasát a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol a velük szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott. N. Dávidot és S. Zoltánt a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyalog és kamionban megbújva próbálkoztak

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenhárom migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Baleset a 3-as számú főúton

A 3-as számú főúton Arnót térségében a 191. kilométerszelvényben Miskolc irányába történt baleset miatt a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták.

 

Elvitte a spórolt pénzt

Lopás miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 46 éves nemesszalóki nő ellen, aki több mint másfél millió forintot lopott el ismerősétől.