Kábítószergyanús anyag az üléshuzat alatt

2018. 10. 15., h - 08:50
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök két férfival szemben indítottak büntetőeljárást kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Mosonmagyaróváron.

Mosonmagyaróvár belterületén igazoltatták a rendőrök egy autó vezetőjét és utasát 2018. október 14-én 1 óra körül. A jármű átvizsgálása során a gépkocsi vezetőülésének üléshuzata alatt elrejtve - egy fém cigarettás dobozban - fecskendőt és 3 darab műanyag önzáródó tasakban kábítószergyanús növényi származékot találtak. A rendőrök a 26 éves sofőrt és 20 éves utasát elfogták, majd mindkettőjüknél házkutatást tartottak, ahol további kábítószergyanús anyagokat foglaltak le.

1

A mosonmagyaróvári férfiakat előállították a rendőrkapitányságra, velük szemben drogtesztet alkalmaztak, ami mindegyikük esetében pozitív értéket mutatott.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon a nyomozók K. Tamást és F. Dominikot kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.  

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendhagyó rendőri ellenőrzés Szekszárdon

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedési szakemberei Pünkösdkor kerékpáros bukósisakkal és egyéb láthatósági eszközökkel ajándékozták meg a kétkerekűek vezetőit a megyeszékhelyen.