Kábítószergyanús anyag az üléshuzat alatt

2018. 10. 15., h - 08:50
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök két férfival szemben indítottak büntetőeljárást kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Mosonmagyaróváron.

Mosonmagyaróvár belterületén igazoltatták a rendőrök egy autó vezetőjét és utasát 2018. október 14-én 1 óra körül. A jármű átvizsgálása során a gépkocsi vezetőülésének üléshuzata alatt elrejtve - egy fém cigarettás dobozban - fecskendőt és 3 darab műanyag önzáródó tasakban kábítószergyanús növényi származékot találtak. A rendőrök a 26 éves sofőrt és 20 éves utasát elfogták, majd mindkettőjüknél házkutatást tartottak, ahol további kábítószergyanús anyagokat foglaltak le.

1

A mosonmagyaróvári férfiakat előállították a rendőrkapitányságra, velük szemben drogtesztet alkalmaztak, ami mindegyikük esetében pozitív értéket mutatott.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon a nyomozók K. Tamást és F. Dominikot kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.  

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bográcsban az alkohol

A gyanúsított öt alkalommal tört be az étterembe, a bajai rendőrök elfogták és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

 

Elfogás két napon belül

A nyomozók őrizetbe vették azt a fiút, aki Miskolc belvárosában egy szóváltás után megvágta vitapartnerének arcát.

 

Mobilt és pénztárcát zsákmányoltak

Két órán belül elfogták a rendőrök azt a két fiatal lányt, akik erőszakkal vették el alkalmi ismerősük mobiltelefonját és pénztárcáját Makón. Rablás miatt kell felelniük.

 

Puszta kézzel kifeszítette

A gyanúsított egy személyautóból akart pénzt szerezni. A debreceni rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.