Kábítószergyanús anyag az üléshuzat alatt

2018. 10. 15., h - 08:50
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök két férfival szemben indítottak büntetőeljárást kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Mosonmagyaróváron.

Mosonmagyaróvár belterületén igazoltatták a rendőrök egy autó vezetőjét és utasát 2018. október 14-én 1 óra körül. A jármű átvizsgálása során a gépkocsi vezetőülésének üléshuzata alatt elrejtve - egy fém cigarettás dobozban - fecskendőt és 3 darab műanyag önzáródó tasakban kábítószergyanús növényi származékot találtak. A rendőrök a 26 éves sofőrt és 20 éves utasát elfogták, majd mindkettőjüknél házkutatást tartottak, ahol további kábítószergyanús anyagokat foglaltak le.

1

A mosonmagyaróvári férfiakat előállították a rendőrkapitányságra, velük szemben drogtesztet alkalmaztak, ami mindegyikük esetében pozitív értéket mutatott.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon a nyomozók K. Tamást és F. Dominikot kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.  

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tábor a bűn ellen

Első ránézésre vízparti nyári tábor. Alaposabb vizsgálat után kiderül, a rendőrség társadalomban betöltött szerepének átfogó, gyakorlati közvetítése tizenéveseknek.

 

Kutyák és lovak a nyílt napon

Gyerekzsivajtól és kutyaugatástól volt hangos május 28–29-én a nyílt nap Dunakeszin, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ telephelyén.

 

Forgalmas Paks

Paks az 50 ezer lakost számláló járás központja.

 

Szépkorúak az utakon

A Pest megyei zsaruk ezúttal a korosabb, aktív sofőrökkel vették végig elméleti és gyakorlati programon életkor és járművezetés összefüggéseit, ezzel is rámutatva a bizton­ságos közlekedés egyik kívánalmára: az önismeret fontosságára.

 

Felismeri?

A monori rendőrök a lakosság segítségét kérik egy lopás feltételezett elkövetőjének azonosításához.