Kábítószergyanús anyagokat találtak a rendőrök az igazoltatott fiataloknál

2020. 09. 26., szo - 08:58
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A három huszonéves fiatalembert kábítószer birtoklásának vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki a mosonmagyaróvári nyomozók.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság járőrei 2020. szeptember 24-én éjjel Héderváron ellenőrizték egy személygépkocsi vezetőjét és két utasát. Az igazoltatáskor a három fiatal zavartan viselkedett, ezért a rendőrök tételesen átvizsgálták az autót, a ruházatukat, valamint a csomagjaikat is. Ennek során a kesztyűtartóban besütött végű fecskendőkre bukkantak, amelyekben fehér kristályos por volt, majd az egyik utas hátizsákjából további kábítószergyanús anyag, valamint az adagoláshoz szükséges eszközök kerültek elő, ezért mindhárom férfit elfogták.

A rendőrkapitányságra történt előállításukat követően velük szemben drogtesztet alkalmaztak, ami mindegyikük esetében pozitív lett, ezért 2020. szeptember 25-én hajnalban a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a román embercsempész és utasa

Egy román állampolgár ellen embercsempészés elkövetésének gyanúja miatt indul eljárás Csongrád-Csanád megyében. A férfi egy migránst szállított Domaszék közelében, az 55-ös számú főúton.

 

Tizenegy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 11 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.