Kábítószergyanús anyagot találtak az autóban a járőrök

2020. 04. 08., sze - 08:27
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A mosonmagyaróvári nyomozók kábítószer birtoklása vétség és kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki három helybéli férfit.

A járőrök Levélen, a Május 1. liget utca közelében intézkedtek egy személygépkocsi utasaival szemben 2020. április 7-én 20 óra 55 perckor, amelynek során átvizsgálták a ruházatukat és a járművet is. A rendőrök az egyik férfi övtáskájában alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot és egy digitális mérleget találtak. A jármű egyik tárolórekeszében az egyenruhások, szintén kábítószergyanús növényi származékot tartalmazó alufólia-csomagra bukkantak, ezért mindkét férfit elfogták, majd a helyi rendőrkapitányságra előállították. A velük szemben alkalmazott drogteszt mindkettőjük esetében pozitív értéket mutatott.

A nyomozók a 23 és a 25 éves mosonmagyaróvári lakosokat kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Miután az egyenruhások tudomására jutott, hogy a gyanúsítottak kitől vásárolták meg a szereket, az ő lakásában is kutatást hajtottak végre, amelynek eredményeként további kábítószergyanús anyagokat tartalmazó alufólia-csomagok és műanyag zacskó került elő. A 28 éves férfit a nyomozók elfogták, előállították, majd kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bilincsben a kerékpártolvaj

A pilisvörösvári rendőrök elfogták azt a 47 éves budapesti férfit, aki az elmúlt időszakban három bringát is elkötött Solymáron.

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.