Kábítószert adott el Sopronban

2019. 07. 19., p - 13:01
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogtak és kábítószer-kereskedelem bűntette miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 42 éves helybéli férfit.

Állampolgári jelzés érkezett a rendőrségre arról, hogy egy férfi Sopronban, a Madách utcában kábítószert árul. A rendőrök a bejelentést követően 2019. július 17-én az esti és éjszakai órákban adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeképpen rövid időn belül négy férfit igazoltattak, akik mindannyian ugyanannál a férfinél jártak. Mindegyikük ruházatát átvizsgálták, ennek során kábítószergyanús anyagokat találtak. A járőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították őket, ahol a velük szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott, ezért mind a négyüket kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozók ezt követően elfogták azt a 42 éves férfit is, akinél a drogfogyasztók jártak és a lakásában tartott házkutatás során különböző mennyiségű és fajtájú kábítószergyanús anyagot találtak, amiket lefoglaltak. W. Attilát a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, ahol 2019. július 18-án kábítószer-kereskedelem bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsz határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba húsz határsértő Csongrád megyében tegnap. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Aludtak, miközben tolvajok jártak a lakásban

A józsefvárosi nyomozók befejezték annak a három férfinak az ügyét, akik az éjszaka közepén besurrantak egy lakásba, majd onnan pénzt, mobiltelefont és egy slusszkulcsot loptak.