Kábítószert találtak náluk

2019. 01. 15., k - 16:08
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A balatonfüredi rendőrök két 21 éves helyi lakost állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként.

A járőrök 2019. január 13-ára virradó éjszaka Balatonfüred belterületén állítottak meg egy személygépkocsit és igazoltatták annak vezetőjét, illetve utasát. A rendőrök átvizsgálták a gépjárművet is, melynek során az autó műszerfalának tároló rekeszében, valamint mindkét személy pénztárcájában és egyikőjük cipőjében kábítószergyanús növényi anyagmaradványokat találtak.

A két 21 éves balatonfüredi lakost a járőrök előállították a helyi rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták őket ki. Ellenük kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

kábítószer

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Átmásztak a kerítésen, keressük őket

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága az állampolgárok segítségét kéri az ismeretlen férfiak azonosításához.

 

13 illegális migráns

Bács-Kiskun megyében jogellenesen próbált Magyarország területére bejutni egy migránscsoport.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 16000/131/2009. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Érden is közös érdek

Jól példázza a rend­őri hivatás négy évszakos, 24 órás jellegét az érdiek január 28-ai közterületi akciója. Mindegy, ha esik, ha fúj, szolgálatra menni kell, ez Érden is közérdek.

 

Télen is mozgalmas munka

Télen sem unatkoznak a vízirendőrök a Dunán, ezt bizonyítja, hogy amikor a riport készült, január 29-e egy átlagos napnak indult. Ám pár óra alatt felpörögtek az események.

 

Mikrobusszal segítenek

A 25. Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi Kiállítás forgatagában került sor arra az eseményre, amelyen a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács (NBT) átadott a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) részére egy Mercedes Sprintert. Így már országos a Mobil Bűnmegelőzési Centrumok lefedettsége.