Kábítószert tartottak maguknál

2019. 10. 19., szo - 06:17
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 57 éves férfit és egy 41 éves nőt vettek őrizetbe a salgótarjáni nyomozók.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2019. október 17-én 17 óra 15 perckor Salgótarján belterületén ellenőriztek egy személygépjárművet és annak utasait, amikor egy női táskába rejtve összesen bruttó 167,7 gramm fehér színű, kristályos állagú port találtak alufóliába csomagolva. A kristályos anyagon elvégzett kábítószer gyorsteszt pozitív jelzést adott. 

O. Attilát és nő társát a rendőrök a rendőrkapitányság épületébe előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

A nyomozás adatai alapján az 57 éves férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2018. augusztusa és 2019. szeptembere közötti időben Salgótarján belterületén, több személy részére, több alkalommal értékesített – a beszerzett szakértői vélemény alapján – új pszichoaktív anyagnak minősülő kristályos állagú port.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság a férfi ellen kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés és kábítószer birtoklása bűntett, míg a 41. éves nő ellen kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam