Kábítószert tartottak maguknál

2019. 10. 19., szo - 06:17
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 57 éves férfit és egy 41 éves nőt vettek őrizetbe a salgótarjáni nyomozók.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2019. október 17-én 17 óra 15 perckor Salgótarján belterületén ellenőriztek egy személygépjárművet és annak utasait, amikor egy női táskába rejtve összesen bruttó 167,7 gramm fehér színű, kristályos állagú port találtak alufóliába csomagolva. A kristályos anyagon elvégzett kábítószer gyorsteszt pozitív jelzést adott. 

O. Attilát és nő társát a rendőrök a rendőrkapitányság épületébe előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

A nyomozás adatai alapján az 57 éves férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2018. augusztusa és 2019. szeptembere közötti időben Salgótarján belterületén, több személy részére, több alkalommal értékesített – a beszerzett szakértői vélemény alapján – új pszichoaktív anyagnak minősülő kristályos állagú port.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság a férfi ellen kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés és kábítószer birtoklása bűntett, míg a 41. éves nő ellen kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Leintették a rendőröket

Egy járókelő kért segítséget a pilisvörösvári körzeti megbízottaktól, akik a mentők érkezéséig újraélesztettek egy sérült, eszméletlen férfit.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 73 határsértő Csongrád-Csanád megyében szombaton. A rendőrök 48 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 személyt elfogtak, 30 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Lezárt akta: nem adott elsőbbséget

A bajai rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfivel szemben, aki közlekedési szabályt szegett, és ezért egy motoros megsérült.