Kapcsolati erőszak Kerepesen

2017. 11. 14., k - 07:44
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A gödöllői rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást egy kerepesi férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint P. Géza 2017. március 26-án 17 óra körül kerepesi otthonuk konyhájában előzetes szóváltást követően az ágyon ülő élettársa bokájához dobott egy kést. A nő ennek következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A bejelentést követően a rendőrök a férfit a házban elfogták és a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Az eljárás során megállapítást nyert, hogy az 51 éves férfi körülbelül két éve rendszeresen bántalmazza, szidalmazza élettársát.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a gyanúsított ellen kapcsolati erőszak vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat a járási ügyészségnek megküldte.

"

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.