Kaputelefonokat rongált meg

2017. 11. 14., k - 07:31
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tatabányai Rendőrkapitányság vádemelést javasol a garázda fiatal ellen.

A Tatabányai Rendőrkapitányság garázdaság vétség, valamint rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 15 éves fiatal ellen.

A gyanú szerint a tatabányai lakos 2017. június 1-jén 1 órakor Tatabányán, egy lakótelep több épületének a kaputelefonját megrongálta. A rendőrök a fiatalt fél órán belül elfogták, akinek a kézfején sérülés volt. A járőrök őt a rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószerteszt is pozitív eredményt mutatott. A nyomozók a fiatalt gyanúsítottként kihallgatták, aki a bűncselekmények elkövetését beismerte.

A rendőrök a garázdaság és a rongálás vétség miatt az eljárást a napokban befejezték és a keletkezett iratanyagot vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldték. A kábítószer fogyasztás miatt vele szemben külön büntetőeljárás van folyamatban.

1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.