Kaputelefonokat rongált meg

2017. 11. 14., k - 07:31
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tatabányai Rendőrkapitányság vádemelést javasol a garázda fiatal ellen.

A Tatabányai Rendőrkapitányság garázdaság vétség, valamint rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 15 éves fiatal ellen.

A gyanú szerint a tatabányai lakos 2017. június 1-jén 1 órakor Tatabányán, egy lakótelep több épületének a kaputelefonját megrongálta. A rendőrök a fiatalt fél órán belül elfogták, akinek a kézfején sérülés volt. A járőrök őt a rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószerteszt is pozitív eredményt mutatott. A nyomozók a fiatalt gyanúsítottként kihallgatták, aki a bűncselekmények elkövetését beismerte.

A rendőrök a garázdaság és a rongálás vétség miatt az eljárást a napokban befejezték és a keletkezett iratanyagot vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldték. A kábítószer fogyasztás miatt vele szemben külön büntetőeljárás van folyamatban.

1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Frontálisan ütköztek Miskolc határában

Teljes útzár mellett tart a helyszínelése annak a személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetnek, amelyben egy személy- és egy tehergépjármű összeütközött.

 

Lopás miatt keressük

A pesterzsébeti rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen nő azonosításához.