Kedvet kapott

2018. 07. 23., h - 09:03
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A kaposvári rendőrök jármű önkényes elvételének bűntettével gyanúsítanak megalapozottan egy böhönyei férfit, aki a sértett autójával egyszerűen csak elhajtott.

Az ügy adatai szerint 2018. július 21-én 23 óra körül ismeretlen tettes Kaposváron a vasútállomás épülete mellett egy járó motorral, üresen várakozó személygépkocsira lett figyelmes. A férfi miután odament az autóhoz, kinyitotta az ajtót, beült és egyszerűen elhajtott.

A rendőrök a bejelentést követően negyed órán belül azonosították és elfogták a 39 éves böhönyei lakost, akit a Kaposvári Rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki Cs. Jánossal szemben az ittas járművezetés gyanúja is felmerült, aki kihallgatása során elmondta, hogy csak céltalanul autókázni szeretett volna, ezért hajtott el engedély nélkül az őrizetlenül hagyott autóval.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem szeretett buszozni

A hódmezővásárhelyi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy mindszenti férfit, aki eltulajdonított egy kerékpárt a belvárosban. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Telefont rabolt

A gödöllői rendőrök őrizetbe vették azt a 32 éves férfit, aki kirabolt egy 11 éves fiút Bagon.

 

Spártai 300

Debrecenben került megrendezésre a VIII. Spártai 300 Rendészeti Országos Bajnokság.

 

Hamis bérleteket gyártottak és árultak

Az újpesti nyomozók befejezték annak a négy férfinak az ügyét, akik kilopták az egyik jegyautomatából a hőpapírszalagot, majd az abból készített hamis bérleteket, illetve jegyeket 26 vásárlónak adták el.