Kerékpárt lopott

2019. 05. 16., cs - 09:16
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Székesfehérvár üzletközpontja előtti tárolóból vitt el egy lelakatolt állapotú kerékpárt egy 23 éves férfi. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Egy férfi tett feljelentést 2019. március 2-án arról, hogy előző nap késő délután Székesfehérváron, egy üzletközpont előtti kerékpártárolóban lelakatolt BMX típusú kerékpárját ismeretlen személy eltulajdonította. A nyomozók az ügyben indított széleskörű adatgyűjtésének köszönhetően a bejelentést követő 24 órán belül azonosították és a bűncselekmény helyszínének közelében elfogták a biciklivel közlekedő 23 éves székesfehérvári lakost. U. J.-t a rendőrök lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerő vallomást tett. Gyanúsított elmondta, hogy a kerékpárt saját használat céljából vitte el, és annak érdekében, hogy ne legyen felismerhető, megrongálta és a matricákat leszedte róla.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban a Székesfehérvári Járási és Nyomozó Ügyészségnek átadta. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam