Kerítéselemeket tulajdonított el a férfi, tetten érték a rendőrök

2021. 02. 01., h - 09:13
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Mátraverebélyben fogták el a helyi lakost a járőrök.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság járőrei Mátraverebély belterületén egy ingatlan előtt igazoltattak 2021. január 31-én egy férfit, aki kerítéselemeket pakolt le. Az egyenruhások az intézkedés során megállapították, hogy a helyi lakos az intézkedést megelőzően egy ideiglenesen lakatlan családi ház utcafront felőli 12 méter hosszú fémből készült kerítését lefeszítette, majd azt lakására hordta.

A rendőrök az eltulajdonított kerítéselemeket lefoglalták, a 20 éves helyi lakost a rendőrkapitányságra előállították, és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.