Kerítést bontottak, felnit loptak

2019. 10. 21., h - 09:20
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Két férfi ellen folytatott eljárás vizsgálati szakaszát fejezték be a salgótarjáni rendőrök.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 50 éves és egy 62 éves somoskőújfalui lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a két férfi 2019. április 25. és április 29. közötti időszakban egy somoskőújfalui ingatlan kerítését megbontotta. Az 50 éves férfi és társa a telephely területéről ötven új és használt állapotú lemezfelnit, továbbá tíz gumival szerelt alumínium felnit, két vas állványt, négy dísztárcsát, közel 100 kilogramm vasanyagot tulajdonított el. Az ellopott tárgyakat az 50 éves férfi fészerébe pakolták, majd egy színesfém átvevőhelyre szállították, ahol értékesítették.

A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két férfit beazonosították, az eltulajdonított tárgyak nagy részét felkutatták és lefoglalták.

A hatóság tagjai a két férfi ellen folytatott eljárás vizsgálati szakaszát a napokban befejezték és az ügy iratait az illetékes ügyészségnek továbbították.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.