Két nap alatt bíróság előtt lopás miatt

2018. 05. 17., cs - 19:45
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A dabasi rendőrök gyorsított eljárásban fejezték be a nyomozást egy örkényi férfi ügyében.

A Dabasi Rendőrkapitányságon indult eljárás lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy örkényi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a 29 éves férfi 2018. május 15-én délelőtt egy Dabason található üzletből különböző édességeket próbált meg eltulajdonítani, azonban az alkalmazottak tettenérték és visszatartották a rendőrök kiérkezéséig. A nyomozók az ügyben végzett adatgyűjtés során megállapították, hogy a férfi ugyanebből az üzletből 2018. április 13-án délelőtt különböző kozmetikai termékeket és élelmiszert tulajdonított el.

A férfit előállítását követően mindkét cselekmény vonatkozásában gyanúsítottként hallgatták ki. Az ügyben indított nyomozás iratait gyorsított eljárásban bíróság elé állítási javaslattal küldték meg a rendőrök a Dabasi Járási Ügyészségre, amelyet követően 2018. május 17-én a Dabasi Járásbíróság ítéletet hozott az ügyben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Békíteni akart, életveszélyesen megsérült

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát két szegedi férfival szemben, akik egy szórakozóhelynél verekedtek össze. Ennek során egy harmadik vendég életveszélyesen megsérült.

 

Nyílt nap Győrben

A Győri Rendőrkapitányság a rendőrség állományának utánpótlására nyílt napot szervezett a középiskolás tanulók részére.