Két nap alatt bíróság előtt lopás miatt

2018. 05. 17., cs - 19:45
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A dabasi rendőrök gyorsított eljárásban fejezték be a nyomozást egy örkényi férfi ügyében.

A Dabasi Rendőrkapitányságon indult eljárás lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy örkényi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a 29 éves férfi 2018. május 15-én délelőtt egy Dabason található üzletből különböző édességeket próbált meg eltulajdonítani, azonban az alkalmazottak tettenérték és visszatartották a rendőrök kiérkezéséig. A nyomozók az ügyben végzett adatgyűjtés során megállapították, hogy a férfi ugyanebből az üzletből 2018. április 13-án délelőtt különböző kozmetikai termékeket és élelmiszert tulajdonított el.

A férfit előállítását követően mindkét cselekmény vonatkozásában gyanúsítottként hallgatták ki. Az ügyben indított nyomozás iratait gyorsított eljárásban bíróság elé állítási javaslattal küldték meg a rendőrök a Dabasi Járási Ügyészségre, amelyet követően 2018. május 17-én a Dabasi Járásbíróság ítéletet hozott az ügyben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két afgán férfi egy cseh kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Két házba is betört

A pápai rendőrök elfogtak egy 30 éves helyi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

 

Egyhangúlag elfogadták

Eger Megyei Jogú Város közgyűlése előtt számolt be az Egri Rendőrkapitányság 2017. évi tevékenységéről Kovács József r. alezredes, kapitányságvezető.

 

Gépkocsikból lopott

Két órán belül beazonosítottak és elfogtak egy 41 éves férfit a salgótarjáni rendőrök.

 

Rongálásért felelhet

Szekercével zúzta be a háza elé parkoló autó szélvédőjét egy asszony Siklóson.