Két nap alatt bíróság előtt lopás miatt

2018. 05. 17., cs - 19:45
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A dabasi rendőrök gyorsított eljárásban fejezték be a nyomozást egy örkényi férfi ügyében.

A Dabasi Rendőrkapitányságon indult eljárás lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy örkényi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a 29 éves férfi 2018. május 15-én délelőtt egy Dabason található üzletből különböző édességeket próbált meg eltulajdonítani, azonban az alkalmazottak tettenérték és visszatartották a rendőrök kiérkezéséig. A nyomozók az ügyben végzett adatgyűjtés során megállapították, hogy a férfi ugyanebből az üzletből 2018. április 13-án délelőtt különböző kozmetikai termékeket és élelmiszert tulajdonított el.

A férfit előállítását követően mindkét cselekmény vonatkozásában gyanúsítottként hallgatták ki. Az ügyben indított nyomozás iratait gyorsított eljárásban bíróság elé állítási javaslattal küldték meg a rendőrök a Dabasi Járási Ügyészségre, amelyet követően 2018. május 17-én a Dabasi Járásbíróság ítéletet hozott az ügyben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Marihuána a kertben

Három férfi ellen indult eljárás, akik egy makói ingatlanban indiai kendert termesztettek.

 

Pásztorórákra adta ki lakását

A gyanú szerint egy 32 éves bakonykoppányi nő több személynek is rendelkezésre bocsátotta lakását annak érdekében, hogy ott prostitúciós tevékenységet folytassanak.