Két nap, két kerékpár

2018. 09. 14., p - 14:31
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A vecsési rendőrök a helyszín közelében fogták el azt a férfit, aki a gyanú szerint két egymást követő napon kerékpárokat lopott a helyi vasútállomás tárolójából.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Monori Rendőrkapitányság Vecsési Rendőrőrse B. Ferenc 28 éves vecsési lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a vecsési férfi 2018. szeptember 11-én valamint 12-én az egyik vecsési vasútállomás kerékpártárolójában két kerékpár zárját levágta, majd a bicikliket ellopta.

A vecsési rendőrök állampolgári bejelentést követően 2018. szeptember 12-én a bűncselekmény elkövetése után, a helyszín közelében található utcán fogták el B. Ferencet, aki éppen a lopott kerékpárral közlekedett. A férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2018. szeptember 14-én elrendelt.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Csalás miatt keressük

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága a lakosság segítségét kérik az ismeretlen nő azonosításához.

 

Betört – elfogták

A kiskunhalasi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek gyanúsítottja bemászott egy tanya udvarába, és onnan szerszámokat vitt el.

 

Rablás egy bevásárlóközpontban

A rendőrök öt órán belül elfogták azt a férfit, aki egy miskolci üzletből fizetés nélkül akart parfümöket kivinni, majd a tetten ért tolvaj nekiment a biztonsági őrnek.

 

Beszámolt a főkapitány

Dr. Vereckei Csaba, r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány 2019. április 25-én számolt be a megyei közgyűlés előtt Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2018. évi közbiztonsági, bűnügyi helyzetének alakulásáról.