Kétszer is lopott

2017. 09. 02., szo - 22:12
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A bíróság előzetes letartóztatásba helyezte a bicskei férfit.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán V. János 43 éves bicskei lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2017. július 31-én éjszaka berúgta egy herceghalmi családi ház elektromos kapuját és az udvaron parkoló autóból karórákat és készpénzt lopott el.

Egy hónappal később – 2017. augusztus 29-én éjjel – egy zsámbéki ház ablakán kivágta a szúnyoghálót, bemászott az ingatlanba és onnan egy napszemüveget, valamint egy női táskát tulajdonított el.

A budaörsi nyomozók az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható bicskei férfit, akit 2017. augusztus 30-án a lakásában elfogtak. A házkutatás során a nyomozók a lopásokból származó tárgyak egy részét megtalálták és lefoglalták.

V. Jánost előállították a Budaörsi Rendőrkapitányságra, gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. Az illetékes bíróság 2017. szeptember 1-jén elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük őket

A nyíregyházi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

 

Ez is lopás

A budapesti nyomozók elfogták azt a férfit, aki az autójára helyezett kerékbilincset levágta és elvitte.

 

Lopás miatt felelhet

A Siklósi Rendőrkapitányság lopás miatt nyomoz egy 42 éves férfi ellen, aki több mint 600 szőlőoszlopot tulajdonított el Nagyharsányban.