Kétszer szúrt

2016. 02. 15., h - 04:33
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A polgári rendőrök elfogták a férfit.

Egy nő tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. február 14-én 13 óra 39 perckor, mivel egy polgári presszóban az egyik férfi késsel megszúrt két vendéget. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy helyi férfi előzetes szóváltás nélkül egy késsel megszúrt egy 44 éves és egy 42 éves férfit, majd elmenekült a vendéglátóhelyről. A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Polgári Rendőrőrs munkatársai T. Jánost otthonában elfogták és előállították. A férfit a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, majd kezdeményezték előzetes letartóztatását. A mentők a sértetteket kórházba vitték.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint az eset következtében az egyik sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett, a másik könnyen sérült.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a 63 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három külföldi férfi Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket.