Kijelölt gyalogos-átkelőhelyen ütötte el

2019. 02. 12., k - 11:11
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A 42 éves budapesti férfi 2018. november 9-én 15 óra 17 perc körül személygépkocsival közlekedett Szigetszentmiklóson, a II. Rákóczi Ferenc úton Halásztelek felé. Haladása során a II. Rákóczi Ferenc út 19. szám előtt elütötte a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó gyalogost. A balesetben a 15 éves lány nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett. A nyomozók a férfit közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

"

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

"


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.