Kivonták a forgalomból

2021. 10. 19., k - 16:23
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Orosházán kirabolt két nőt, egy vonaton pedig megütötte a jegyvizsgálót egy végegyházi férfi. A rendőrök elfogták, jelenleg letartóztatásban van, a büntetőügyeinek iratait a rendőrség megküldte az ügyészségre.

Két nap alatt három helyen követett el bűncselekményt Békés megyében egy végegyházi férfi. A végegyházi vasútállomáson 2021. július 30-án felszállt egy Mezőhegyesről Békéscsabára tartó vonatra, és amikor a jegykezelő kérte a menetjegyét, vitatkozni kezdett vele. A kalauznőt a hajánál fogva rángatta és megütötte. Másnap hajnali 5 óra körül Orosházán, a Széchenyi téren egy idős asszonyhoz lépett oda és pénzt követelt tőle. A 70 éves nő nem akart adni neki, ezért fellökte és próbálta elvenni tőle táskáját. Végül miután a nő adott neki pénzt, elmenekült. Nem sokkal később szintén Orosházán, a Rákóczi út és a Deák utca sarkán is leszólított egy nőt, tőle is pénzt követelt, indulatosan szidalmazta, ököllel fejen ütötte. A rendőrök a 23 éves végegyházi férfit elfogták és őrizetbe vették, jelenleg is letartóztatásban van. Az Orosházi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a rablás, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és testi sértés bűncselekmények miatt folytatott nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. október 18-án továbbította az ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 32 éves magyar sofőr ellen, aki négy külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.