Kocsiból árulták

2019. 02. 15., p - 10:12
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyíradonyi rendőrök őrizetbe vették azt a két fiatal férfit, akik új pszichoaktív anyaggal kereskedtek.

A nyíradonyi körzeti megbízott 2019. február 14-én 17 óra körül a Bokrétás utcában egy személyautóra lett figyelmes, amiben látta, hogy többen is ülnek. Az egyenruhás odament a kocsihoz és igazoltatta a benne ülőket. Az intézkedés során gyanús lett a rendőrnek a fiatal fiúk viselkedése, ezért erősítést hívott, és átvizsgálta a ruházatukat, valamint a gépkocsit is. Az autóban utazó 22 éves V. Zsoltnál és a 21 éves G. Richárdnál több, előre kiporciózott zöld növényi származékot talált, míg a másik három, 23, 22 és 19 éves utasoktól egy-egy alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot foglalt le. Az öt fiatal férfit előállították a Nyíradonyi Rendőrőrsre, ahol kihallgatták őket. A nyomozás adatai szerint V. Zsolt és G. Richárd a tettenéréskor új pszichoaktív anyagot adott el a helyi fiataloknak. A két nyírbátori lakost gyanúsítotti kihallgatásukat követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A megalapozott gyanú szerint a két férfi rendszeresen járt a településre azért, hogy új pszichoaktív anyagot áruljon.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a gyanúsítottakkal szemben.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Autókat tört fel, elfogták

A veszprémi rendőrök negyedórán belül elfogták azt az ózdi férfit, aki két parkoló gépkocsiból is lopni akart.

 

Balra kanyarodásból balesetek

Két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset ügyének vizsgálatát fejezte be a rendőrség Békés megyében. A balesetekben hárman sérültek meg, két járművezető súlyosan, egy utas pedig könnyeben.

 

Rendőr segített a férfin

Egy debreceni járőr kezdte meg az újraélesztését annak a férfinak, aki a vasútállomáson lett rosszul.

 

Az elsőbbségadás fontossága

Az elsőbbség meg nem adása miatt a hosszú hétvégén történt balesetben hárman súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg.