Körözték, elfogták

2014. 02. 03., h - 12:27
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Hűtőben bújt el a rendőrök elől.

Körözés volt érvényben az ellen a 14 éves fiatal ellen, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Rendészeti Szervek Közrendvédelmi Főosztály Központi Gépkocsizó és Járőrszolgálati Osztály beosztottai, a BRFK Bűnügyi Főosztály Célkörözési Osztály munkatársainak közreműködésével 2014. január 31-én 22 óra 30 perckor fogtak el gyáli lakcímén. A fiatal a rendőrök elől az előszobában található hűtőben bújt el. 

A fiatalkorú ellen a Dabasi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt adott ki elfogatóparancsot, míg a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága eltűnés miatt kereste 2013. november 8. óta.

Elfogását követően a rendőrök a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányságra előállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyalog és kamionban megbújva próbálkoztak

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenhárom migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Baleset a 3-as számú főúton

A 3-as számú főúton Arnót térségében a 191. kilométerszelvényben Miskolc irányába történt baleset miatt a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták.

 

Elvitte a spórolt pénzt

Lopás miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 46 éves nemesszalóki nő ellen, aki több mint másfél millió forintot lopott el ismerősétől.