Közel 10 kilogramm marihuána

2018. 04. 29., v - 08:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti nyomozók vádemelési javaslattal zárták annak a férfinak az ügyét, aki marihuánát, speed-et, hasisgyantát, crack-et, ecstasyt és LSD-s bélyeget árult egy ferencvárosi lakásban.

A nyomozás adatai szerint a 27 éves N. István az elfogását megelőző időszakban rendszeresen árult kábítószert egy Budapest IX., Ernő utcai lakásban.  A rendőrök 2016. október 3-án délután megjelentek az ingatlanban ahol tetten érték N. Istvánt, aki egy férfinak marihuánát adott el.

A nyomozók a házkutatáskor 9,7 kilogramm marihuánát, 0,28 kilogramm hasisgyantát, 0,23 kilogramm speed-et, 0,1 kilogramm crack-et, közel 3000 tablettát, több mint 100 LSD tartalmú bélyeget, kábítószert tartalmazó fecskendőket, digitális mérlegeket és nagy mennyiségű kábítószerrel szennyezett nylonzacskót találtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának munkatársai a kábítószer-kereskedelem bűntett miatt indított nyomozást befejezték és a keletkezett ügyiratot a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Idős férfit rabolt ki

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vettek egy helybélit, aki a gyanú szerint meg is akarta rúgni azt a 75 éves férfit, akitől erőszakkal vette el a táskáját.

 

Vámáru helyett illegális migráns

Embercsempészés miatt indult eljárás egy osztrák férfi ellen, aki egy török állampolgárt próbált meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

 

Pénztárcát lopott

A mosonmagyaróvári rendőrök rövid időn belül elfogták a férfit, aki kihallgatása során további bűncselekmény elkövetését is beismerte.