Közel 10 kilogramm marihuána

2018. 04. 29., v - 08:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti nyomozók vádemelési javaslattal zárták annak a férfinak az ügyét, aki marihuánát, speed-et, hasisgyantát, crack-et, ecstasyt és LSD-s bélyeget árult egy ferencvárosi lakásban.

A nyomozás adatai szerint a 27 éves N. István az elfogását megelőző időszakban rendszeresen árult kábítószert egy Budapest IX., Ernő utcai lakásban.  A rendőrök 2016. október 3-án délután megjelentek az ingatlanban ahol tetten érték N. Istvánt, aki egy férfinak marihuánát adott el.

A nyomozók a házkutatáskor 9,7 kilogramm marihuánát, 0,28 kilogramm hasisgyantát, 0,23 kilogramm speed-et, 0,1 kilogramm crack-et, közel 3000 tablettát, több mint 100 LSD tartalmú bélyeget, kábítószert tartalmazó fecskendőket, digitális mérlegeket és nagy mennyiségű kábítószerrel szennyezett nylonzacskót találtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának munkatársai a kábítószer-kereskedelem bűntett miatt indított nyomozást befejezték és a keletkezett ügyiratot a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.