Közel egy kilogramm kábítószergyanús anyag

2018. 01. 13., szo - 18:37
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Növényi törmeléket és kristályos anyagot foglaltak le a rendőrök Békés megyében, egy eleki és egy lőkösházi férfitól.

Gyulán, az egyik áruház parkolójából 2018. január 12-én, 16 óra 15 perc körül a rendőrök előállítottak egy eleki férfit, akinél kábítószergyanús anyagot találtak. A nála tartott házkutatáskor egy tasak fehér, kristályos anyagot foglaltak le. Ezután a rendőrök előállítottak egy lőkösházi férfit is, akinek a házában közel egy kilogramm szárított növényi törmeléket, valamint a kábítószergyanús anyag adagolásához használt mérleget találtak. A 29 éves eleki D. Zoltán és a 34 éves lőkösházi Cs. János is elismerte, hogy időnkét fogyaszt kábítószert. A Gyulai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklásának gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellenük és mindkettőjüket bűnügyi őrizetbe vette. A rendőrség a növényi törmeléket, illetve a kristályos anyagot lefoglalta és hatóanyag-tartalmukat igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

Szintén 2018. január 13-án a Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei előállítottak még három férfit, akiknél a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett. A nyomozók vizsgálják, hogy az őrizetbe vett eleki és lőkösházi férfiak kapcsolatban voltak-e velük, kereskedhettek-e a tőlük lefoglalt anyagokkal.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy nap alatt két drogdíler

A józsefvárosi rendőrök a nő és a férfi autójában, valamint lakásaikban is kábítószergyanús-anyagot találtak.

 

Páncélszekrényt loptak

A budaörsi rendőrök egy tavasszal történt betörés feltételezett elkövetőit fogták el a napokban.

 

Egy órára csökkent a várakozási idő Röszkén

Több mint 342 ezer utazó használta a hétvégén a Csongrád megyei határátkelőhelyeket, akik mintegy 106 ezer járművel lépték át az országhatárt. A várakozási idő Röszkén kilépő irányban meghaladta a négy órát is, ami hétfő reggelre egy órára csökkent.

 

Átszerelte a rendszámot

Pogány közelében igazoltatták a rendőrök azt a férfit, aki jogosulatlanul szerelt fel autójára egy próbarendszámot.