Közlekedési ellenőrzés során bukott le

2019. 08. 24., szo - 09:40
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A soproni rendőrök kábítószergyanús anyagokat találtak a százhalombattai férfi autójában.

A Soproni Rendőrkapitányság járőrei az Ötvös utcában igazoltatták egy autó vezetőjét 2019. augusztus 23-án 23 óra 30 perckor. Az intézkedők az ellenőrzés során a gépkocsi jobb első ülésére lerakott cigarettás dobozban, alufóliába csomagolt kábítószergyanús kristályos anyagot, míg a kesztyűtartóban, egy fémdobozban, 10 darab sárga és rózsaszín színű tablettát találtak, amit lefoglaltak. A 19 éves százhalombattai sofőr a rendőröknek elmondta, hogy rendszeresen fogyaszt kábítószert, utoljára három napja használt marihuánát. A fiatal férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt többfajta kábítószerre is pozitív találatot mutatott. A nyomozók a járművezetőt kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő egy kamion alvázán

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Félpályás útlezárás a 32-es főúton

Két személy megsérült a Szolnok külterületén történt közúti közlekedési balesetben. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére az adott útszakaszon félpályás útlezárásra kell számítani.

 

Megint letartóztatták a zaklatót

Ismét letartóztatásban van az a helyi férfi, aki szabadulását követően tovább folytatta egy nő fenyegetését Pécsváradon.