Közlekedési ellenőrzés során bukott le

2019. 08. 24., szo - 09:40
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A soproni rendőrök kábítószergyanús anyagokat találtak a százhalombattai férfi autójában.

A Soproni Rendőrkapitányság járőrei az Ötvös utcában igazoltatták egy autó vezetőjét 2019. augusztus 23-án 23 óra 30 perckor. Az intézkedők az ellenőrzés során a gépkocsi jobb első ülésére lerakott cigarettás dobozban, alufóliába csomagolt kábítószergyanús kristályos anyagot, míg a kesztyűtartóban, egy fémdobozban, 10 darab sárga és rózsaszín színű tablettát találtak, amit lefoglaltak. A 19 éves százhalombattai sofőr a rendőröknek elmondta, hogy rendszeresen fogyaszt kábítószert, utoljára három napja használt marihuánát. A fiatal férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt többfajta kábítószerre is pozitív találatot mutatott. A nyomozók a járművezetőt kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Telhetetlen volt a csaló

Az egyenruhások fogták el azt a 36 éves nőt, aki közel másfél millió forint készpénzt csalt ki egy szekszárdi nőtől.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és a várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.

 

Rendőrkézen a tolvaj és az orgazda

A szegedi rendőrök elfogtak egy 32 éves férfit, aki eltulajdonított egy számítógépet a város egyik közintézményéből. A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 29 éves férfit is, aki a gépet megvásárolta. Lopás, valamint orgazdaság miatt indult büntetőeljárás.