Közlekedési konfliktusból garázdaság

2019. 08. 14., sze - 15:12
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szombathelyi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A rendőrök 2019. március 9-én a megyeszékhelyen elfogtak, és a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállítottak két férfit. Z. Tamás, helyi lakos Szombathelyen, a Zanati úton lévő körforgalomnál – egy közlekedési konfliktus miatt – keveredett szóváltásba K. Márió, szombathelyi lakossal, akivel kölcsönösen bántalmazták egymást. A nyomozók a 47 éves és a 22 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták, és az ügyben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Szombathelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának I. Vizsgálati Alosztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal a Szombathelyi Járási Ügyészségnek megküldte.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az embercsempész

Egy cseh állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében, aki a gyanú szerint két határsértőnek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

 

Együttműködési megállapodás

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium és több, Komárom-Esztergom megyében működő oktatási intézmény vezetője együttműködési megállapodást kötött, aminek aláírására a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság adott otthont.

 

Megszakították a sorozatot

Öt hétvégi házat tört fel Nyergesújfalun az a 33 éves férfi, akit az esztergomi rendőrök elfogtak, a bíróság pedig letartóztatott.