Krétát árultak

2019. 01. 10., cs - 08:09
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök egy apartmanban fogták el azt a rakamazi párt, akik új pszichoaktív anyagot árultak Józsefvárosban.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 33 éves rakamazi nő és élettársa, egy 39 éves szintén rakamazi férfi Józsefvárosban rendszeresen új pszichoaktív anyagot árult. A nyomozók 2019. január 7-én délután elfogták a dílereket egy józsefvárosi apartmanban, ahol a kutatáskor 10,7 gramm Kréta elnevezésű pszichotrop szert, valamint annak csomagolásához használt eszközöket találtak és foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a nőt és a férfit új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket, valamint előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.