Lakásában lepték meg a dílert, társát még keresik

2019. 02. 11., h - 09:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az újbudai rendőrök elfogtak egy 31 éves kábítószer-terjesztőt, társa, Szenczi Norbert ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki.

A BRFK XI. kerületi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett miatt folytat nyomozást a 31 éves budapesti P. Lóránt, valamint társa, Szenczi Norbert ellen. Az újbudai nyomozók 2019. február 8-án egy budapesti lakásban tartottak kutatást. A rendőrök P. Lóránt lakhelyén 366,5 gramm kábítószergyanús növényi származékot, 136 darab extasytablettát és por állagban 440 gramm amfetamint találtak. A nyomozók a kábítószerek mellett a drog méréséhez használt digitális mérleget, mobiltelefonokat és 660.500 forintot is lefoglaltak. A kutatást követően P. Lórántot a kerületi rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Az üggyel összefüggésben a további adatgyűjtéseknek és nyomozati cselekményeknek köszönhetőn a nyomozók beazonosították P. Lóránt társát, Szenczi Norbertet, és ellene kábítószer-kereskedelem bűntett miatt elfogatóparancsot adtak ki.         

Szenczi Norbert
    Szenczi Norbert

                          

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fényképen látható Szenczi Norbert tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.