Lakóház udvarából és autókból lopott

2019. 07. 21., v - 09:14
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A hevesi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, melyet többrendbeli lopás miatt folytattak egy helyi férfival szemben.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Hevesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűncselekmény miatt indított eljárást egy 32 éves helyi lakos ellen. A gyanúsított 2019. március 25-én 7 óra 20 perc körül a kerítésen átmászva bement egy hevesi családi ház udvarába, ahonnan közel 150 kilogramm vashulladékot tulajdonított el, melynek egy része előkerült a kertjéből, amikor a rendőrök az otthonában kutatást tartottak.

Továbbá a férfit azzal is gyanúsítják, hogy 2018. október 3-án és október 4-én két, Hevesen parkoló személyautó hátsó szélvédőjét betörte, majd a járművekből laptopot, szerszámokat, gépalkatrészt és egyéb tárgyakat lopott el.

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban elvégezte a szükséges eljárási cselekményeket, és a keletkezett iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

foto

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsz határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba húsz határsértő Csongrád megyében tegnap. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Aludtak, miközben tolvajok jártak a lakásban

A józsefvárosi nyomozók befejezték annak a három férfinak az ügyét, akik az éjszaka közepén besurrantak egy lakásba, majd onnan pénzt, mobiltelefont és egy slusszkulcsot loptak.