Lakóház udvarából és autókból lopott

2019. 07. 21., v - 09:14
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A hevesi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, melyet többrendbeli lopás miatt folytattak egy helyi férfival szemben.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Hevesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűncselekmény miatt indított eljárást egy 32 éves helyi lakos ellen. A gyanúsított 2019. március 25-én 7 óra 20 perc körül a kerítésen átmászva bement egy hevesi családi ház udvarába, ahonnan közel 150 kilogramm vashulladékot tulajdonított el, melynek egy része előkerült a kertjéből, amikor a rendőrök az otthonában kutatást tartottak.

Továbbá a férfit azzal is gyanúsítják, hogy 2018. október 3-án és október 4-én két, Hevesen parkoló személyautó hátsó szélvédőjét betörte, majd a járművekből laptopot, szerszámokat, gépalkatrészt és egyéb tárgyakat lopott el.

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban elvégezte a szükséges eljárási cselekményeket, és a keletkezett iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

foto

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egészségügyi védőháló

A rendvédelmi szervek állományának hivatásos tagjai az átlagosnál nagyobb fizikai, pszichikai – esetlegesen biológiai, kémiai – kockázatnak lehetnek kitéve mindennapi munkájuk során.

 

Felgyorsult az ügymenet

2014 óta a 112-es hívásfogadó központok munkatársait kell tárcsázni baj esetén. Az elmúlt öt évben 25 milliónyian hívták fel ezt a számot, és sajnos nem csak akkor, ha segítséget akartak kérni.