Lakóhelyén árusította a bódító hatású szert

2020. 09. 11., p - 12:54
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A püspökladányi rendőrök a feltételezett elkövetőt őrizetbe vették, indítványozták letartóztatását, melyet a bíróság elrendelt.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy kabai lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi lakóhelyén anyagi haszonszerzés érdekében rendszeresen árult bódító hatású szert. Vevőköre, főleg a környéken élő fiatalokból tevődött össze. Egyik vásárlójától lefoglalt kábító hatású anyagról az előzetes vegyészszakértői vélemény megállapította, hogy az új pszichoaktív anyagnak minősül.

A gyanúsított otthonában megtartott kutatás során a rendőrök több zacskó kábítószer gyanús anyagot foglaltak le. A nyomozók a 36 éves férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság 2020. szeptember 11-én elrendelt. A rendőrök az eljárás során öt fogyasztót is gyanúsítottként hallgattak ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos baleset az M7-es autópályán

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset miatt időszakosan forgalomkorlátozásra kell számítani az M7-es autópályán, Székesfehérvár külterületén.