Letartóztatásban a rabló

2018. 11. 09., p - 11:23
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A bíróság elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki Tatabányán egy idős asszonytól rabolt pénzt.

Mint arról korábban beszámoltunk, J. József 2018. november 6-án 10 óra 30 perc körül Tatabányán, a Cseri úton egy, a járdán sétáló idős nővel beszédbe elegyedett, majd szándékosan fellökte. A nő és a táskája is a földre esett. A támadó kivette a sértett tárcájából a benne lévő pénzt, majd elfutott. A megszerzett zsákmányból cigarettát vett magának. Az idős nő bejelentette a rablást a rendőrségen, a nyomozók a rendelkezésre álló személyleírás alapján pedig a közelben rövid időn belül elfogták az 53 éves támadót. A rendőrök a férfinél megtalálták az ellopott pénz egy részét, és az abból vett dohányárut is. A Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították, ahol rablás gyanújával hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet a Tatabányai Járásbíróság 2018. november 9-én elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.

 

Iráni határsértő egy horvát kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.