Letartóztatták a késsel fenyegetőt

2021. 01. 16., szo - 07:49
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Zaklatás vétség és magánlaksértés bűntett elkövetésével gyanúsítanak egy férfit.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság azzal gyanúsít egy 66 éves férfit, hogy 2021 év eleje óta visszatérően zaklatja volt párját és annak jelenlegi élettársát, akiket egy alkalommal késsel is megfenyegetett.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított elkövető 2021. január 2-a óta napi szinten zaklatja, fenyegeti a nőt és élettársát azzal, hogy bántalmazni fogja őket, és tönkreteszi az életüket. A fenyegető 2021. január 13-án délelőtt megjelent a sértettek seregélyesi lakóházában, és egy kést a kezében tartva közeledett feléjük, közben hangoztatta, hogy megöli őket. A nő az udvarra rohant segítségért, és hívta a rendőrséget. A zaklató végül beszállt az autójába, és elhajtott a helyszínről.

A rendőrök még aznap elfogták és előállították az elkövetőt, akit őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgattak ki. A rendőrség kezdeményezésére az ügyészség indítványozta a férfi letartóztatását, amit a bíróság 2021. január 15-én elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kettős emberölés Kislángon

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.