Letartóztatták az esztergomi rablót

2020. 05. 29., p - 09:27
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A bíróság elrendelte annak a 22 éves békési lakosnak a letartóztatását, aki egy idős férfit megütött, majd az értékeit elvette.

Mint arról korábban beszámoltunk, a 22 éves békési lakos 2020. március 15-én 20 óra 50 perc körül Esztergomban, a Semmelweis úton hátulról tarkón ütött egy 84 éves idős férfit, aki az ütéstől a földre esett. A támadó a férfi vállára akasztott táskát letépte, és elszaladt. Az idős személy táskájában némi készpénz és egy telefon volt. A sértett még éjszaka feljelentést tett a rendőrségen. Az esztergomi rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték az elkövető felkutatását.

A bevezetett nyomozati cselekmények során a nyomozók azonosították a 22 éves B. Krisztiánt, akit május 27-én délelőtt Debrecenben fogtak el. A férfit a nyomozók előállították, és gyanúsítottként kihallgatták rablás bűntett elkövetése miatt. A rendőrség B. Krisztiánt őrizetbe vette, és kezdeményezésére az Esztergomi Járási Ügyészség indítványt tett a letartóztatására, amit az Esztergomi Járásbíróság 2020. május 29-én elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Földkábelt loptak

Két szlovák férfi a munkahelyéről lopott vörösréz kábeleket, amit később értékesíteni akartak. A komáromi rendőrök elfogták és kihallgatták a tetteseket.

 

Négy évtized egy munkahelyen

Negyven év munkaviszony után nyugállományba vonult a Csongrád Megyei Rendőr- főkapitányság állományából Csenkeiné Örkényi Eleonóra. A pénzügyi szakember egész életében egy területen dolgozott.