Letörte a vasúti csapórudat

2017. 10. 12., cs - 10:13
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A váci rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint veszélyeztette a vasúti közlekedést.

A Váci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 64 éves férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint V. József 2017. június 30-án 16 óra 17 perckor az általa vezetett autóbusszal közlekedett Acsán, a Kossuth úton Erdőkört irányából a vasúti átjáró irányába.  A férfi a vasúti fényjelző készülék tilos jelzése ellenére a közúti-vasúti kereszteződésébe behaladt, ahol hátramenetbe kapcsolt és tolatása közben a félkarú sorompó csapórúdját letörte, így a vasúti átjáró biztosítatlan maradt.

A váci rendőrök az acsai lakossal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezték és az ügy iratait vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldték.

"

"


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pénztárcát lopott

A terézvárosi rendőrök keresik azt a nőt, aki egy Anker közi üzletből pénztárcát lopott.

 

Vádemelési javaslat

A nagyatádi rendőrök befejezték a nyomozást a berzencei férfi ellen, aki a gyanú szerint halálos balesetet okozott.

 

Ketten haltak meg a halmaji balesetben

A rendőrség teljes útlezárás mellett vizsgálta annak a halálos közúti közlekedési balesetnek a körülményeit, ami a halmaji körforgalom után történt.