Letörte a vasúti csapórudat

2017. 10. 12., cs - 10:13
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A váci rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint veszélyeztette a vasúti közlekedést.

A Váci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 64 éves férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint V. József 2017. június 30-án 16 óra 17 perckor az általa vezetett autóbusszal közlekedett Acsán, a Kossuth úton Erdőkört irányából a vasúti átjáró irányába.  A férfi a vasúti fényjelző készülék tilos jelzése ellenére a közúti-vasúti kereszteződésébe behaladt, ahol hátramenetbe kapcsolt és tolatása közben a félkarú sorompó csapórúdját letörte, így a vasúti átjáró biztosítatlan maradt.

A váci rendőrök az acsai lakossal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezték és az ügy iratait vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldték.

"

"


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kicserélte a rendszámot

A Kapuvári Rendőrkapitányság járőrei elfogtak egy férfit, aki egy forgalomból kivont személygépkocsira egy másik járműre kiadott hatósági jelzést szerelt fel.

 

Állatkínzás miatt kell felelniük

A Szegedi Rendőrkapitányság vádemelést javasol egy pécsi nővel és lányával szemben, akik egy bőröndbe zártak, majd magára hagytak egy kutyát Szeged belvárosában.