Lezárt akta: folyamatosan zaklatta ismerőse szomszédait

2020. 07. 19., v - 10:51
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A szekszárdi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy szekszárdi férfival szemben folytattak zaklatás miatt.

Egy Domboriban élő nő és élettársa még 2020 februárjában tett feljelentést szomszédjuk ismerőse ellen, aki 2018 decembere óta rendszeresen zaklatja őket azzal, hogy éjszakákba nyúlóan folyamatosan hangosan hallgatja a zenét és hangoskodik, és amikor részeg, mindkettőjükkel folyamatosan kötekedik, fenyegetőzik és agresszíven viselkedik.

Az ügyben a Szekszárdi Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást. Az eljárás során tanúk, sértettek kihallgatását követően gyanúsítottként hallgatták ki az 50 éves szekszárdi férfit összesen ötrendbeli zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, aki a bűncselekmények elkövetését részben elismerte.

A szekszárdi rendőrök az ügy vizsgálatát befejezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jogellenes gyűlés a Hősök terén

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Hősök terén a kormányrendelet tiltása ellenére összegyűltekkel szemben intézkednek.

 

Lezárt akták: rendszámokkal ügyeskedtek

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói két olyan ügyben is befejezték a vizsgálatot, amelynek gyanúsítottjai megváltoztatták autóik egyedi azonosítóit. A rendőrök vádemelést javasolnak.