Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

2020. 07. 12., v - 10:13
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Bejelentés érkezett 2020. január 1-jén az esti órákban, hogy Decsen családi veszekedés van. Mire a rendőrök a helyszínre értek, a házban lakó férfi, erősen vérző fejjel fogadta őket. Az elsődleges adatgyűjtés során kiderült, hogy a lakásban élő pár összeveszett, mert a férfi miután sokat ivott, kötözködött családjával, és az asszony gyermekét is megütötte. A vita után a nő lányával átment a szomszédhoz. Ott az asszony elmesélte szomszédjának a történteket.  

A szomszédban élő 46 éves asszony a hallottaktól feldühödött, és átment a közeli házba, ahol egy általa otthonról vitt méteres karóval több alkalommal – fejen, karon, vállon – megütötte veszekedő szomszédját. A férfi feje erősen vérzett, ezért a kiérkező rendőrök mentőt hívtak, és kórházba szállították.  

Az egyenruhások a 46 éves nőt előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt. Az asszony azt mondta, hogy feldühödött, mikor meghallotta, hogy szomszédja megütötte nevelt gyermekét, és azért támadt rá egy karóval.

A szekszárdi nyomozók a gyermeket bántalmazó – karóval megütött – férfival szemben is büntetőeljárást indítottak védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.  

Az ügy vizsgálatát a Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Migránsok a taxiban

A szerb sofőr három embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Határsértők Szeged külterületén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.