Lezárt akta: kerékpárkosárból lopott

2020. 07. 04., szo - 11:35
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A szolnoki rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Egy abonyi lakos még 2019. szeptember 9-én a délelőtti órákban Szolnok belterületén odaszaladt egy közlekedő kerékpároshoz, és kikapta a bicikli első kosarában lévő szatyrot, amivel elfutott. A fiatal férfi a megszerzett zsákmánnyal elvitte a sértett személyes iratait, készpénzét, valamint mobiltelefonját. A rendőrök a nyomozás során beszerzett adatok alapján azonosították a jogsértőt, akit gyanúsítottként kihallgattak.

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat a vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: rendőrkézen a színesfémtolvajok

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot abban az ügyében, amelyben az eljárás adatai szerint három férfi több mint kettőezer-ötszáz kilogramm rézkábelt tulajdonított el.

 

Fának ütközött a menekülő sofőr

Egy sofőr Kecskemét belterületén jelentősen túllépte a megengedett legnagyobb sebességet, és nem állt meg a rendőri jelzés ellenére sem. Menekülés közben több szabályszegést is elkövetett, végül balesetet szenvedett. A járműben tartózkodó három személy ezután is menekülni akart, végül az egyenruhások elfogták őket.