Lezárt akta: Közúti ellenőrzésen bukott meg

2018. 02. 22., cs - 10:37
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelést javasolnak a balatonalmádi rendőrök egy 23 éves férfi ellen, akinél kábítószert találtak.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság járőrei 2017. november 10-én, este Papkeszi külterületén igazoltattak egy személygépkocsit és az abban utazó személyeket. Az egyenruhások átvizsgálták a járművet, melynek során két darab, alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagmaradványt találtak. A jármű utasa elmondta, hogy saját használatra vette a marihuánát tartalmazó csomagokat. A berhidai lakost előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A 23 éves férfi ellen kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a balatonalmádi rendőrök a napokban befejezték, az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészségnek.

kábszer


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 01321/201/2008. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzést.

 

Lezárt ügyek: Lassíts, ha vasúti átjáró következik

Vádemelési javaslattal élt az Ózdi Rendőrkapitányság egy putnoki férfival szemben, aki járművének sebességét helytelenül megválasztva a 26-os számú főúton, egy vasúti átjáró sorompó-rúdjának ütközött.

 

Elfogták a garázdákat

A kapuvári járőrök elfogtak két fiatalt, akik megrongáltak egy buszmegállót Gyórón.

 

Baleset történt Nagyhalászban

A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat a környező mellékutcákra terelik.