Lezárt akta: letörte a sorompó rúdját

2020. 02. 21., p - 08:37
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt folyt büntetőeljárás egy 44 éves kardoskúti férfi ellen, az Ajkai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai alapján 2019. november 27-én 12 óra körül egy 44 éves kardoskúti férfi Devecser határában közlekedett a gépjárműből és a hozzácsatolt pótkocsiból álló járműszerelvényével. Haladása során a tilos jelzés ellenére behajtott a vasúti átjáróba, és a lecsukódó félsorompót letörte. A sofőrt a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták, és ellene vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A nyomozás vizsgálati szakaszában az Ajkai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Magára hagyott egy sérültet, a rendőrök megtalálták

Személygépkocsi sodort el egy gyalogost Mezőkovácsháza közelében. Az autó vezetője nem állt meg, elhajtott. A rendőrök egy összetört tükörhátlap alapján azonosították a járművet és annak vezetőjét. Az ügy vizsgálata befejeződött.

 

Meglovasította a buszt

A dunaújvárosi rendőrök pár órán belül elfogták a buszt jogtalanul használót.

 

220 felett fogták el a rendőrök

Egy motoros a megengedett legnagyobb sebesség több mint kétszeresével száguldott a 8-as számú főút Veszprém megyei szakaszán.