Lezárt akta – visszajártak

2017. 11. 30., cs - 14:11
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal fejezte be a rendőrség a nyomozást az ellen a két férfi ellen, akik hetekig fosztogattak egy lakatlan házat Tiszaörsön.

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság eljárást folytatott lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. Tihamér és H. Mihály tiszaörsi lakosok ellen. Egy tiszaörsi lakatlan ház tulajdonosa tett bejelentést a rendőrségre, miszerint ismeretlenek 2017. október 15. és 2017. november 2. között szinte teljesen kipakolták lakatlan házát. A kerítést kibontották, majd az udvarról, a garázsból és a melléképületből eltulajdonítottak egy szivattyút, egy szerszámos ládát szerszámokkal, egy vaslétrát, olajemelőket, kézi kaszákat, egy kézi csörlőt, dróthálókat, vasakat, deszka darabokat, kannákat és betonvasakat is. A nyomozók a beszerzett adatok alapján azonosították és gyanúsítottként kihallgatták a 30 éves és az 54 éves férfit.

A rendőrség a nyomozást a napokban befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészség részére megküldte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam