Lezárt akta – visszajártak

2017. 11. 30., cs - 14:11
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal fejezte be a rendőrség a nyomozást az ellen a két férfi ellen, akik hetekig fosztogattak egy lakatlan házat Tiszaörsön.

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság eljárást folytatott lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. Tihamér és H. Mihály tiszaörsi lakosok ellen. Egy tiszaörsi lakatlan ház tulajdonosa tett bejelentést a rendőrségre, miszerint ismeretlenek 2017. október 15. és 2017. november 2. között szinte teljesen kipakolták lakatlan házát. A kerítést kibontották, majd az udvarról, a garázsból és a melléképületből eltulajdonítottak egy szivattyút, egy szerszámos ládát szerszámokkal, egy vaslétrát, olajemelőket, kézi kaszákat, egy kézi csörlőt, dróthálókat, vasakat, deszka darabokat, kannákat és betonvasakat is. A nyomozók a beszerzett adatok alapján azonosították és gyanúsítottként kihallgatták a 30 éves és az 54 éves férfit.

A rendőrség a nyomozást a napokban befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészség részére megküldte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.