Lezárt ügy: garázdaság Balatonfűzfőn

2018. 04. 21., szo - 10:37
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A balatonalmádi rendőrök vádemelési javaslattal zártak le egy garázdaság miatt folytatott nyomozást.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. március 19-én 19 óra körül vonultak ki egy balatonfűzfői vendéglátóegységhez, mivel verekedésről érkezett bejelentés.

A nyomozás adatai szerint egy 23 éves csobánkai lakos egy korábbi sérelemből fakadóan szóváltásba keveredett egyik ismerősével, majd a férfit lecsendesíteni szándékozó 22 éves pomázi lakossal összeverekedtek.  A dulakodás során egy hirdetőtáblát, valamint egy virágládát is megrongáltak.

A helyszínre érkező rendőrök a két férfit elfogták, majd előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként hallgatták őket ki.

Az ügyben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a balatonalmádi rendőrök a napokban lezárták, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Békíteni akart, életveszélyesen megsérült

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát két szegedi férfival szemben, akik egy szórakozóhelynél verekedtek össze. Ennek során egy harmadik vendég életveszélyesen megsérült.

 

Nyílt nap Győrben

A Győri Rendőrkapitányság a rendőrség állományának utánpótlására nyílt napot szervezett a középiskolás tanulók részére.