Lezárt ügy: garázdaság Balatonfűzfőn

2018. 04. 21., szo - 10:37
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A balatonalmádi rendőrök vádemelési javaslattal zártak le egy garázdaság miatt folytatott nyomozást.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. március 19-én 19 óra körül vonultak ki egy balatonfűzfői vendéglátóegységhez, mivel verekedésről érkezett bejelentés.

A nyomozás adatai szerint egy 23 éves csobánkai lakos egy korábbi sérelemből fakadóan szóváltásba keveredett egyik ismerősével, majd a férfit lecsendesíteni szándékozó 22 éves pomázi lakossal összeverekedtek.  A dulakodás során egy hirdetőtáblát, valamint egy virágládát is megrongáltak.

A helyszínre érkező rendőrök a két férfit elfogták, majd előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként hallgatták őket ki.

Az ügyben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a balatonalmádi rendőrök a napokban lezárták, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két afgán férfi egy cseh kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Két házba is betört

A pápai rendőrök elfogtak egy 30 éves helyi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

 

Egyhangúlag elfogadták

Eger Megyei Jogú Város közgyűlése előtt számolt be az Egri Rendőrkapitányság 2017. évi tevékenységéről Kovács József r. alezredes, kapitányságvezető.

 

Gépkocsikból lopott

Két órán belül beazonosítottak és elfogtak egy 41 éves férfit a salgótarjáni rendőrök.

 

Rongálásért felelhet

Szekercével zúzta be a háza elé parkoló autó szélvédőjét egy asszony Siklóson.