Lezárt ügy: két hónap alatt, két bűncselekmény

2020. 05. 21., cs - 10:20
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A karácsondi férfi ellen folytatott ügy vizsgálatát befejezték a nyomozók.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya üzletszerűen elkövetett lopás bűncselekmény miatt folytatott eljárást egy 28 éves karácsondi lakos ellen.

A gyanú szerint a férfi 2019. október 7-én délután egy karácsondi ház teraszajtójának üvegét egy zsalukővel és testi erővel benyomta, de cselekménye közben az ott lakó megzavarta, ezért elmenekült. A gyanúsított 2019. november 20-án újabb bűncselekményt követett el a településen. Ezúttal egy kerékpártárolóból lopott el egy biciklit, melyet később a lakóhelyén lefoglaltak a rendőrök, és visszaadták a tulajdonosnak.

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálát várták és közben meglopták

A belvárosi nyomozók elfogták azt a házaspárt, akik miközben rokonuk kórházban volt, magukhoz vették az idős asszony bankkártyáját, és arról több mint négymillió forintot költöttek.

 

Három szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.