Lezárt ügy: Márkajelzéseket loptak gépkocsikról

2018. 03. 08., cs - 12:11
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást azzal a három fiatallal szemben, akik a megalapozott gyanú szerint parkoló autók emblémáit lopták el.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást két debreceni és egy hajdúsámsoni fiatallal szemben.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2017. november 6-án 22 óra körül arról, hogy Debrecenben, István úti lakásából látja, hogy három fiatal fiú egy késsel lefeszíti a parkoló autók márkajelzéseit. A debreceni járőrök rövid időn belül, még a helyszín közelében elfogták a fiatalokat, akiket előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók kihallgatták őket. A gyanúsítottak beismerős vallomást tettek, amely során elmondták, hogy tetszés szerint választották ki az autók emblémáit, amiket csak dísznek akartak használni. A nyomozás adatai szerint összesen 15 személyautó márkajelzését tulajdonították el a fiatalok.

A nyomozók a gyanúsítottakkal szemben folytatott nyomozást 2018. március 6-án befejezték és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbították a járási ügyészség részére.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Múzeumi Mozi

A Rendőrmúzeum (1087 Budapest, Mosonyi utca 5.) 2019. március 20-án 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Múzeumi Mozi” című programsorozat következő filmvetítésére: