Lezárt ügy: Megyeszerte lopta a kerékpárokat

2021. 01. 23., szo - 08:11
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A mátészalkai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást S. István 58 éves kocsordi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2019. december és 2020. március közötti időszakban Nyíregyházáról, Mátészalkáról, Kocsordról, Fehérgyarmatról és Tunyogmatolcsról összesen 18 kerékpárt tulajdonított el. A férfi a lopott bicikliket Nyíregyházán adta el, aminek egy részét a rendőrök megtaláltak és lefoglaltak. A rendőrök a feltételezett elkövetőt 2020. március 30-án elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták, aki a terhére rótt bűncselekményeket elismerte.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Mátészalkai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Járőrmotorok szemléje Győrben

Parancsnoki szemlén győződött meg a megyei rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes arról, hogy kifogástalan műszaki állapotú és hatékony rendőri intézkedésekre alkalmas járművekkel ellenőriznek a Győr-Moson-Sopron megyei motoros járőrök.